x

Sportski direktor FK Željezničar otvorio Gonul Kahvesi: Najljepši pogled na Sarajevo, među zvanicama Merlin, Bugari...

Sportski direktor FK Željezničar Aldin Čenan se upustio u ugostiteljske vode, te je u srijedu, 12. jula otvorio restoran Gonul Kahvesi. Riječ je o franšizi poznatog turskog brenda, a ekskluzivni objekat gdje će posjetioci moći kušati desetine neobičnih i ukusnih vrsta kafa, te vrhunske specijalitete nalazi se na mjestu nekadašnjeg restorana  Liberty, odakle se pruža najljepši pogled na Sarajevo. 

Gonul Kahvesi

Timurhanova 3.

033 866-319

Sportski direktor FK Željezničar Aldin Čenan je ušao u partnerski odnos sa turskim lancem ugostiteljskih objekata Gönül Kahvesi, te otvorio podružnicu u objektu nekadašnjeg restorana Liberty. Potpuno novi ambijent, po uzoru na najelitnije objekte Turske pruža najljepši pogled na Sarajevo. Različiti ukusi kafe i specijaliteti koji ostavljaju bez daha, okarakterisani su kvalitetom - na prvom mjestu.

 

Gonul Kahvesi ne samo zbog najljepšeg pogleda na grad, može da se pohvali i orijentalnim ambijentom, koji vas odvodi u potpuno novi svijet. Stoga i ne čudi što je na gala otvorenju vladalo oduševljenje, a dovoljno je spomenuti samo neka od imena koji nisu štedjeli riječi hvale. Među njima su: Dino Merlin, Sulejman Bugari, Ali Riza Akbaş - direktor Ziraat banke, Adnan Redžović, Kemal Hasić, Mirsad Vilić, Senad Misimović, Ajla Arifović,  Indira Redžepović, Mustafa Selmanović, Adis Hadžić, te drugi poznati, prije svega kvalitetni ljudi. 

 

- ``Ljudi sa kojima sam postigao dogovor su jako korektni i profesionalni. Dugo se poznajemo od ranije i lako smo postigli dogovor. Jako sam sretan zbog svega i želim da naši gosti uživaju u odličnoj ponudi, divnom pogledu i da naš Gonul Kahvesi bude mjesto lijepih i pozitivih susreta. Veliko hvala svima koji su došli i onima koji tek trebaju doći``, rekao je za Aldin Čenan za Ekskluziva.ba portal o partnerstvu sa najpoznatiim turskim brendom ugostiteljskih objekata. 

 

Nema sumnje kako će se Gonul Kahvesi izdvojiti, što zbog svoje unikatnosti, same lokacije, tako i svega što sprema. Kvalitet, ponuda i ugođaj su na prvom mjestu, stoga najljepši ambijent s još ljepšim pogledom na Sarajevo čekaju na vas. Osjetite čaroliju grada na još neviđen način. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.