x

Spremite se: Novi vikend, novo ludilo u Hotelu Bjelašnica!

Kvalitet noćnog provoda u Hotelu Bjelašnica je u rekordnom vremenu uspio privući sve ljubitelje dobrih zabava i partijanere iz grada, pa mnogi s išekivanjem jedva čekaju vikend kako bi se uputili na Bjelašnicu. Hotel Bjelašnica svakog vikenda organizira vrhunske žurke uz svirku uživo, a pred nama su još jedan petak i subota koji unaprijed obećavaju mega provode.

Hotel Bjelašnica Wellness & Spa

Babin do

+387 33 976 921

Hotel Bjelašnica nastavlja da priređuje ekskluzivne provode. Prelijepi ambijent i još ljepši pogled na planinsku ljepoticu, ali i vrhunske svirke na koje svi posjetioci nailaze uveliko su postali prepoznatljivi. Iz vikenda u vikend, Hotel Bjelašnica je mjesto gdje počinje inspiracija dobre zabave, a i ovoga puta očekuju nas uzbudljive noći. 

 

U petak, 19. februara - Grizzly Pub koji se nalazi u sklopu Hotela Bjelašnica će biti mjesto gdje će vladati pravi lom, a dovoljno je samo spomenuti kako sve goste očekuje provod uz Seada Hodžića. Sead će se pobrinuti da svojim repertoarom i glasom koji je osvojio regiju napravi vrhunsku atmosferu, u što ne sumnjamo.

 

I u subotu, 20. februara, spremite se da na istom mjestu lumpujete do sitnih sati, a sve uz Draganu Glumac. Sve što trebate ponijeti jeste dobro raspoloženje, a za sve ostalo pobrinuti će se Hotel Bjelašnica.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.