Spremite se za neviđenu nedjeljnu zabavu! Druga sezona show programa ``Izvedi me``

17.12.2017 20:00
spremite-se-za-nevidenu-nedjeljnu-zabavu-druga-sezona-show-programa-izvedi-me-main

Kad: 17.12.2017. u 22:00

Gdje: TV Pink BH

 

Poslije uspješne prve sezone, koja je bila izuzetno gledana, na TV Pink BH se vraća najpopularniji show program za upoznavanje ``Izvedi me``.

Druga sezona na TV Pink BH emituje se nedjeljom u 22 časa.

 

Ovakav show program do sada nije viđen na domaćim televizijama, a ono što ga izdvaja od svega jeste koncept - tri takmičara u svakoj emisiji imaju zadatak da svojim izgledom, šarmom i sposobnostima osvoje bar jednu od 30 djevojaka i izvedu je na piće.

 

I u novoj sezoni, domaćin i voditelj ovog urnebesnog programa, biće jedan od najduhovitijih glumaca na javnoj sceni, Andrija Milošević.

 

Andrija, koji je kroz proteklu sezonu takmičare, djevojke, ali i gledaoce kraj malih ekrana često nasmijavao do suza, veoma se raduje novoj sezoni emisije ``Izvedi me``.

 

``Ovo je zaista uspješna emisija. Drago mi je zbog toga, jer smo se trudili da emisija ima dobru formu. Mislim da je ovo dobar format, koji je kod nas postigao veliki uspjeh``, rekao je Andrija i dodao: „Uvijek ima zanimljivih situacija na snimanju i sada je bilo tako, ali neću niša otkrivati, već samo želim da pozovem publiku da nas prate i u novoj sezoni.“

 

Osim nekih djevojaka koje ste upoznali u prošlim emisijama, u studiju će biti i potpuno nove djevojke u potrazi za idealnim partnerom.

 

Svaki kandidat prolazi kroz tri runde - u toku svake, djevojke kojima se nešto ne dopadne imaju pravo da pritisnu crveni taster i isključe se iz igre. U prvoj rundi, kandidat djevojkama kaže svoje ime, prezime i odakle dolazi, u drugoj se prikazuje njegov profil, dok u trećoj pokazuje neki svoj talenat. U posljednjoj, četvrtoj rundi, mladić od djevojaka koje se nisu isključile, izbor svodi na samo dvije, kojima postavlja jedno pitanje, a u zavisnosti od odgovora bira sa kojom će izaći na piće.

 

Komične situacije, ne uvijek prijatni komentari djevojaka, duhovite opaske voditelja Andrije Miloševića, takmičari u potrazi za idealnim partnerom i najbolja zabava - sve to vas očekuje u novoj sezoni show programa za upoznavanje, ``Izvedi me``, nedjeljom od 22 sata samo na TV Pink BH!


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.