x

Srbija: Učenica isjekla nastavnika !

 

Učenica sedmog razreda S. M. (14) u četvrtak poslije podne oštrim predmetom povrijedila je nastavnika historije J. I. u OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ zbog toga što joj je rekao da mora da nauči gradivo ako želi da izbjegne slabu ocjenu, saznaje Kurir.

Scena kao iz horor filma dogodila se tokom velikog odmora.

- Tokom časa historije nastavnik je upozorio S. M. da će joj ostati jedinica ako ne bude zagrijala stolicu. To je nju toliko iznerviralo da je uputila seriju uvreda i psovki na njegov račun. Dalju svađu spriječilo je zvono za kraj časa. Nastavnik historije je izašao iz učionice, a S. M. mu je prišla u hodniku i nekim oštrim predmetom isjekla ga po grudima i stomaku! Neke učenice koje su bile u blizini počele su da vrište kad su vidjele krv... 

Pošto je u hodniku bila gužva, niko nije vidio čime je učenica napala nastavnika, ali se pretpostavlja da je riječ ili o šestaru, ili o nekom džepnom nožiću! U svakom slučaju, J. I. je zadobio ozbiljne povrede, koje doduše nisu opasne po život, ali je prilično iskrvario - kazao je izvor Kurira.

Portparolka bolnice u Vranju, rekla je da je ova zdravstvena ustanova u četvrtak poslije podne dobila poziv iz škole „Jovan Jovanović Zmaj“.

- Telefonom nam je javljeno da je jedan učenik zadobio posjekotine, ali je poslije minut javljeno da nema potrebe da dolazi ljekarska ekipa pošto će povrijeđeni privatnim kolima biti prevezen do ljekara - rekla je Beba Kanački.

Dragan Stamenković, portparol vranjske policije, saopštio je da policiji ništa zvanično nije prijavljeno, dok je Tomislav Simonović, načelnik školske uprave Ministarstva prosvjete, bio šokiran incidentom.

- Tražiću da se preispita taj slučaj - kazao je Simonović.

Izvor:kurir/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.