x

Srpska dizajnerka rasplakala Ruskinje!

Jedna od najtraženijih srpskih dizajnerki Lepa Couture krupnim koracima gazi prema vrhu modnog carstva. Nije tajna da je ona jedna od rijetkih kreatora koji izbjegavaju da se pretjerano eksponiraju u javnosti, ali je zato njena ljubav prema modi nadaleko čuvena i poznata.

Lepa je u subotu veče održala svoju prvu reviju u Rusiji, tačnije u Sankt Peterburgu, gdje je bila specijalni gost na njihovom “Fashion week-u”.

 

Malo je reći da su ruski modni znalci, kao i veliki broj medija bili oduševljeni njenom kolekcijom “Krasivaja” koju je uradila specijalno za njeno prvo pojavljivanje u Rusiji.

 

Kako pišu pojedini ruski portali, Lepa je napravila pravu pometnju ovom kolekcijom koja je inspirisana bogatim vezom ukrašenim čipkom i kristalima koji su inače stilska odrednica brenda Lepa Couture. Zanimljivo je da je srpska dizajnerka doživjela da je publika vrati na bis gromoglasnim aplauzom, a djevojke iz prvog reda su prilazile da je zagrle, presrećne što su upoznale dizajnerku iz Srbije, jer kako su rekle, obožavaju našu zemlju. Bilo je i suza, dok je jedna od djevojaka rekla da bi voljela da je milionerka, jer bi tada mogla da otkupi sve komade i zadrži ih samo za sebe.

 

- Ovo je veliki uspjeh za mene. Sretna sam, ponosna i ispunjena. Moje kreacije će pričati za mene i u narednom periodu, a kolekcija “Krasivaja” je nešto na šta sam posebno ponosna - rekla je Lepa.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.