x

Srpska pjevačica Dunja Ilić otkrila zašto je zvjerski pretučena u Prištini!

Srpska pjevačica Dunja Ilić, koja je šokirala sve kada je objavila na Fejsbuku fotografije na kojoj se vidi da je njeno lice krvavo i u masnicama, potvrdila je da je pretučena.

Ona je otkrila da je fizički napadnuta u Prištini, gradu u kojem živi. Šta je Dunja tim povodom napisala, prenosimo u cjelosti.

 

– Dragi ljudi i neljudi,desilo se sto se desilo. Zbog postupka koji se vodi nažalost ne smijem davati izjave ni novinarima koju su ispali itekako ljubazni. Svim dobrim ljudima hvala na podršci. Inače, dogodilo se u Prištini… U društvu zbog nekih mojih ličnih stavova koji nekome nisu odgovarali… I da… Bilo čija vjera nema veze sa ovim – napisala je Ilićeva i dodala:

 

– I hajde bar me danas poštedite tih gluposti “navijala za Albaniju”, tako joj i treba itd. Hvala Bogu pa ćete uskoro čuti istinu o tome. Moja vjeroispovijest moja stvar. Objasnila sam kako je doslo do ovoga. Unaprijed se izvinjavam što neću stići svima da odgovorim. A o ovima kur*ala se po Kosovu, ništa više osim da sam ja ovdje imala dvije duge veze. P.S. Ako vama one slike liče na selfi, a ne upozorenje onda se zapitajte – zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.