x

Srpski kikbokser Pagonis i Mira Škorić skinuli Karleušu i Lukasa , a onda im se na sceni pridružila prava JK i nastala je ludnica!

Nenad Pagonis izveo je urnebesnu imitaciju Jelene Karleuše. On je sa Mirom Škorić koja je imitrala Acu Lukas otpjevao duetsku pjesmu koju pjevač izvodi sa JK u originalu. Jelena se ove nedelje našla u ulozi žirija, a izvođenje ``Bankine`` ju je ostavilo bez riječi. Inače Jelena je Pagonisu pozajmila svoj kostim koji je ona nosila tokom premijernog izvođenja pjesme.

``Ja nikada nisam vidjela da neko na štiklama izgleda ovako muževno i sek*i, bravo! To je pravi muškarac``, rekla je Jelena pa prokomentarisala nastup.

 

Jelena je pred kraj pjesme izašla na scenu i zajedno sa Mirom i Nenadom otpjevala pjesmu.

 

``Miro, neprijatno mi je da te gledam. Fantastična si bila, ovo je tvojih 5 minuta, fantastično! A Nenad... stvarno si prezgodna mačka! Ja inače ne pratim te sportove, ali sad ću da pratim, pošto smo lavovi. Bio si na visini zadatka``, rekla je Jelena kojoj se Nenad veoma dopao.

 

``Sa tom kosom si opletao oko vatre, jako mi je simpatično koliko te muči taj kostim``, rekao je Đura.

 

``Miro, kostim je fantastičan! Pagonis, naravno kako bih rekao... vi ne da ne ličite, to je suprotno, ali sjajano``, rekao je Andrija Pagonisu pored kog je stajala Jelena.

 

``On je pjevao, bio tačan, odličan, stvarno se potrudio``, rekla je Aleksandra.

 

``Bio si king kong, odnosno kvin kong``, dodala je Radovićeva i pohvalila i Miru Škorić.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.