x

Srpskoj pjevačici UMRO DEČKO, oprostila se od njega skandaloznom porukom! (FOTO)

Kontroverzna srpska pjevačica Dunja Ilić objavila je šokantnu poruku na Instagramu, u kojoj je saopštila da je njen dečko preminuo u Italiji i da je od sada udovica.

Nakon što je pretrpjela težak period kada je brutalno pretučena u Prištini krajem juna prošle godine, Dunja je pronašla sreću kraj novog dečka i skrasila se. Međutim, ljubav nije dugo trajala i ponovo ju je zadesila tragedija, prenosi Telegraf.

 

- Sedam sati sam gledala samo tvoju sliku jer si za ljude bio narkoman nedostojan sahrane. Meni si sve i ostaćeš. Pokušaću da te učinim živim kroz pjesme i knjige. Jer sada kada si fizički nestao zbog smrdljivog šprica i mene je samo pola. Nisi ti srećo mogao drugačije, previše si shvatao koliko je smrdljiv ovaj svijet. To go*no te je spasavalo bola i realnosti koju život nosi. Razumijem te ljubavi jedina i dušo moja napaćena. Šta sad i koga da zamišljam noću kada legnem. Eto, emotivno sam sazrela, bolje da nisam. Spavaj mirno oko moje najljepše, ja sam od noćas udovica - napisala je ona.

 

– Hvala mnogo i toliko mi sad znači to prosto i ljudsko saučešće, a nažalost tako malo sam ga dobila – napisala je u komentaru Dunja Ilić, nakon što su joj pratioci masovno izjavljivali saučešće.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.