x

Šta bi momci trebalo sada da nose u ovom periodu?!

Dok željno iščekujemo proljeće i uživamo u ovom porastu temperature, mijenjamo stil uobičajen za januar...

Kada kupujete garderobu za prelazni period morate da imate na umu da bi trebalo da kupite odjevne predmete koji će sjajno pratiti trendove predstojeće sezone. Ovako ćete biti sigurni da ste investirali u garderobu, koja će vam biti od velike pomoći u narednih djevet meseci, a i duže.

 

Predstavljamo vam 4 ključna komada, koja jednostavno morate da imate u ovom nestabilnom, prelaznom vremenskom periodu.

 

Lagana jakna

 

Kada počinje da vas prolazi zimska groznica, a temperature postepeno raste, lagana jakna je možda i najbitniji komad u među sezoni. Pojedini brendovi poput Acne, Lanvin i Christopher Raeburn, razvili su opsednutost najlonom i poliestrom, pa su dizajnirali lagane jakne od ovih materijala svih mogućih dužina. Nećete pogriješiti ni sa izblijedelom teksas jaknom. Eksperimentišite sa bojama, pa kupite jaknu u crvenoj, zelenoj ili plavnoj boji.

 

Pametan džemper

 

Dobar pamučan džemper je idealno rješenje u tranzitnom periodu, jer će vas dovoljno utopliti, a ipak vam neće biti previše toplo, kao od vunenih džempera. Obucite košulju ispod džempera i postići ćete pravi izgled, a moći ćete po potrebi i da se raskomotite, što je velika prednost slojevitog oblačenja.

 

Elegantnija trenerka

 

Ove godine je potpuno hit elegantniji i finiji vid trenerke, koji ćete moći da nosite u više prilika. Možda se pomalo gubi njena prava funkcija i nošenje dok trenirate, ali svakako zadržava svoj opušteni i udoban aspekt. Možete je nositi u šetnji, ali uz pravi džemper, može da bude super izbor i u ranim večernjim satima. Kežual, kul, udobno i toplo – sasvim dovoljno, zar ne?

 

Upečatljiva majica

 

Uz upečatljivu majicu, koja govori sama za sebe, svaki autfit će biti definitno primjećen. Smjela majica, može da se kombinuje sa tankim farmerkama i sakoom za noćni izlazak ili sa formalnim pantalonama za malo ozbiljniju priliku.

 

Izvor: Kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.