x

Šta će naši Zmajevi pjevati nakon pobjede u Litvaniji?!

Iskrenost, skromnost i talenat dio su njegove lične karte. U muzičkim vodama uspješno plovi već 14 godina a mnogi su prepoznali njegovu ljubav prema onome što radi. Poznat je i kao kralj dobrih provoda, čovjek koji pjeva dušom i srcem tokom cijelog nastupa.

Naša javnost ga pamti i kao učesnika show-a ZMBT gdje je bio favorit tokom cijele pete sezone. Podršku je dobijao od poznatih ličnosti, od muzičara kolega pa sve do naših zmajeva. Jednom prilikom naš dijamant Edin Džeko, javno je pokazao svoju podršku Arminu Bijediću kao svom favoritu na ovom takmičenju.

 - ``Muzika je moj život, moja krv, moja snaga. Ono po čemu sam poznat je dobra pjesma i u tome sam najbolji. Zbog toga sam našao pravi poklon za sve populacije. Poklon se zove ``Zašto si tu``. Čekao sam pravo vrijeme i mislim da je ono tu. Pošto sam poznat kao kralj dobrih provoda i kao vjerni navijač naše nogometne reprezentacije, onda ćemo sa ovom pjesmom proslaviti veliku pobjedu koja nas očekuje u Litvaniji``, kazao je Armin.

Pjesma obiluje jakim emocijama, priča ljubavnu priču koju smo svi manje ili više doživjeli. Tekst i muziku pjesme uradio je Nardin Mašić zajedno sa Almirom Ajanovićem i Damirom Bečićem. Aranžman je takođe djelo profesionalne ekipe Studija Tempo. 

Armin je već duže vrijeme tražio način na koji može da se oduži svojoj mnogobrojnoj publici. Tragao je za savršenim darom sa kojim će ukazati zahvalnost  na ogromnoj podršci koju je dobijao sve ove muzičke godine. U tome mu je pomogla ekipa Studija Tempo na čelu sa Almirom Ajanovićem i Damirom Bečićem.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.