x

Šta će svekar Keba reći na ovo: Trudna Severina donijela odluku koja bi mogla izazvati svađu u porodici!

Kako je “Hello!” ekskluzivno saznao Severina Kojić je u trećem mjesecu trudnoće. Presrećna pjevačica odlučila je da se porodi u Splitu. Iako vrijeme uglavnom provodi u Kebinoj kući na Bežanijskoj kosi, Seve je odlučila da nasljednika Kojića na svijet donese u Hrvatskoj.

Prema riječima izvora dnevnog lista “Alo”, Sevka ima puno povjerenje u ljekara koji je brinuo o njenoj trudnoći kada je rodila Aleksandra, pa kako je tada insistirala, tako i sada želi da se porodi upravo u toj bolnici.

 

“U pitanju je državna bolnica u kojoj je i Seve došla na svijet, pa joj je tim prije draže da se tamo porodi. Tamo radi i ginekolog koji je o njoj brinuo dok je prvi put bila trudna, a i kasnije je kod njega odlazila na preglede. Čim je saznala da je u drugom stanju, ona je otišla na pregled upravo u Split i odmah rekla Igoru da tu želi da se porodi. Kojić se složio jer mu je najbitnije da sve bude kako treba, tako da će posljednje mjesece Severinine trudnoće provesti upravo u njenom rodnom gradu. Srećne vijesti Seve i Igor su malom Aleksandru rekli tek nedavno, kada su bili sigurni da se plod održao. Ona je sada u trećem mjesecu trudnoće i svi su veoma srećni. Severina je insistirala da prođe malo vremena i da za prinovu kažu Kebi, Olji, ali i njenoj mami”, kaže izvor blizak paru.

(Svet.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.