x

Šta kafa koju pijete govori o vašem stavu prema modi?!

Da li ste originalno, klasično ili umjetnički raspoloženi – otkrijte uz pomoć šoljice svog omiljenog toplog (ili hladnog) napitka.

Crna kafa – minimalizam

 

Osobe koje naručuju običnu crnu kafu sklone su minimalizmu i jednostavnom i uglađenom stilu. Ormar im je pun neutralnih boja, pa tu ima mjesta za bezbroj kombinacija. Često kombinuju crne i bijele odjevne predmete.

 

Espreso – originalan stil

 

Upečatljivi modni detalji, unikatni odjevni predmeti i neustrašiv smisao za kombinovanje stoje iza osobe koja voli kratki i crni espresso.

 

Kapućino – klasika

 

Klasično i sofisticirano, bez prevelike filozofije i potrebe za isticanjem. Ormar im je najčešće pun klasičnih komada koje planiraju imati – zauvijek.

 

Kafa s mlijekom – klasično i u trendu

 

Kafu s mlijekom naručuju osobe u čijem ormaru preovlađuje džins, pleteni komadi i obične majice. Vole da kombinuju stilove, ali ipak ne pretjeruju u orginalnosti i individualnom pristupu modi.

 

Ledena kafa – trendseterke

 

Uvijek su u potrazi za novim komadima krojenim po posljednjoj modi. Ulaganje u klasične komade smatraju dosadnim, pa se raduju svim novitetima i modnim revijama.

 

Kafa sa mlijekom i puno pjene – umjetnička duša

 

Ormar osobe koja pije kafu s puno pjene je pun šarolikih i originalnih odjevnih predmeta koji se pomno kombinuju i usklađuju sa situacijom, mjestom izlaska, raspoloženjem i kojekakvim drugim, naizgled nebitnim, kriterijumima.

 

Izvor: Kolektiv.me

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.