x

Šta moraš imati u ormaru?!

Mala crna haljina je stilski klasik i neophodna je u garderobi svake žene • Kožna torba apsolutni je must have u garderobi svake žene

UMJESTO da trošite na kvantitetu, vrijeme je da uložite u kvalitetu...

 

Mala crna haljina je stilski klasik i neophodna je u garderobi svake žene. Osim što je prigodna za sve prilike koje vam mogu pasti na pamet, različitim modnim dodacima ćete joj svaki put dati novi izgled. A budući da je vječna i da nikad ne izlazi iz mode, potrudite se da bude kvalitetna i da vam stoji besprijekorno.

 

Klasične štikle. Iako crne cipele pašu na gotove sve, budite hrabri i odaberite statement model u nekoj neobičnoj boji kao na primjer zlatnoj. Vodite računa da su što jednostavnije i elegantnije, da su od prave kože i da su što udobnije. 

 

Kvalitetan sako potreban je baš svakoj ženi. Primjeren je za poslovne prilike, izlaske, ali i svečanije prigode pa se potrudite izabrati kvalitetan, bezvremenski komad od prirodnih materijala. Što se boje tiče, odaberite onu koja najbolje odgovara ostatku vaše garderobe!

 

Sunčane naočale mnogo govore o vašem stilu, a ono što je još važnije, štite vaše oči od štetnog UV zračenja. Na kvalitetnim sunčanim naočalama nikada ne biste trebali štedjeti budući da služe prvenstveno vašem zdravlju. Birajte modele koji su već odavno postali modni evergrini i koji će uvijek biti jednako atraktivni i moderni.

 

Kožna torba apsolutni je must have u garderobi svake žene. Izaberite model i boju koja će vam odgovarati na vaše odjevne kombinacije.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.