x

Šta muškarci misle o ženama sa tetovažama!

Nedavna je studija pokazala kako muškarci češće prilaze ženama s tetovažama…

Postoje oni koji tetovažu smatraju prekrasnim ukrasom tijela, baš kao i oni koji misle kako se tetoviraju uglavnom žene lakog morala i buntovnici bez razloga. Iako su najranije tetovaže nastale prije mnogo tisuća godina, mišljenja o tetovažama i danas su podijeljena. Nedavna studija provela je istraživanje o tome što frajeri misle o tetoviranim ženama, a rezultati bi vas mogli iznenaditi.

 

Studija se sastojala iz dva dijela. U prvoj fazi, 31 muškarac dobio je zadatak pregledati slike 59 žena te izdvojiti njima najprivlačnije. Grupa od 11 žena koje su ocijenjene kao najprivlačnije poslane su na sunčanje na plažu, od čega su pola vremena imale privremenu tetovažu na donjem dijelu leđa. Ispostavilo se da su muškarci istim ženama bili spremniji pristupiti dok su bile tetovirane. Također, vrijeme koje im je bilo potrebno da skupe hrabrost da im priđu, u prosjeku je bilo kraće kod tetoviranih žena dok su se za one bez tetovaže pripremali za pristupiti im znatno dulje.

 

Druga faza studije sastojala se u anketi provedenoj između 440 mladića, prosječne dobi 22 godine. Svakome ispitaniku bile su pokazane slike 11 žena s plaže, od čega su neke bile uslikane sa, a neke bez tetovaže. Pitanje je bilo da li smatraju da imaju šanse za izlazak s dotičnom damom, te ako da, smatraju li da imaju šanse za seks na prvom izlasku. Vjerojatno ste pogodili što su rezultati pokazali – žene koje su imale tetovažu smatrane su lakšima! Za njih su ispitanici pretpostavili da će lakše dogovoriti izlazak te da će biti spremnije za seks na prvom dateu.

 

Zaključak studije je bio da muškarci tetovažu na ženi percipiraju kao pokazatelj izražene seksualnosti i seksualne pristupačnosti. Upravo zbog navedenoga, sve vi koje razmišljate o tetoviranju, razmislite o tome dvaput. Nama su tetovaže skroz ok, ali možda biste tetovažom mogli ostaviti potpuno pogrešan dojam. Tetovirajte dio tijela na koji pogled nema baš svatko i tetovažom zavodite onoga tko je s vama u krevetu završio zato što vas voli i poštuje, a ne zato što je zaključio da ćete završiti u krevetu na temelju vaše tetovaže.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.