x

Šta nam donosi 38.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo?!

Najdugovječnije i jedino internacionalno modno događanje u BiH u četvrtak 27.04. otvara vrata svojim zvanicama, a u tri dana predstavit će se petnaest dizajnera I modnih kuća od kojih izdvajamo Ernada Mujić s brendom “PARADI COUTURE”, Tea Zubović osnivač brenda “ART BY TEA”, VIP gost dizajner Emir Medić (BiH/Njemačka), VIP gost dizajner Tijana Žunić (Srbija) ”, Marijeta Ferri, Anastasija Fashion, Aida Vrabac, Svjetlana Vuković Ceca, Marina Kosorić (BiH/Ukrajina), Istok Bratić, Wera Berto (Turska), te specijalni VIP gost dizajner Tolga Cam (Turska).

38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo će se održati od 27.-29.04.2017 u hotelu “Holiday” u 20h. u organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH i izvršnoj produkciji modne agencije ABC Models Mgmt Internacional.

 

Kao I svih prethodnih godina, svoj dolazak najavili su I predstavnici Fashion TV I Fashion One TV. Specijalne gošće su Marija Milenković, World Top Model Srbije 2016 koja se na svjetskom izboru plasirala u TOP 10, Alma Zaimović, World Top Model BiH 2016, te Ines Jovanović, World Top World BiH 2015 koja je u Rimu zauzela visoko šesto mjesto od strane Major Model Milano. Sa ponosom predstavljamo nedavno završeni shooting za Fashion TV u Istanbulu, gdje je model bila upravo Ines Jovanović, za frizuru I fotografije je bio zadužen Burak Ileri, jedan od najboljih frizera u Istanbulu, a  za make up I styling Anesa Eksi. 

 

Najuspešnija modna agencija Abc Models Mgmt International, koja je odskočna daska za poslovni uspjeh bh modela u svjetskim prijestolnicama mode, poziva sve zainteresirane djevojke od 14-24 godine da dođu na generalni casting koji će se održati 26.aprila u hotelu “Holiday” sa početkom u 17h. 

 

Najboljima će biti pružena prilika da rade revije na najutjecajnijoj sedmici mode, ali I mogućnost da se predstave mnogobrojnim modnim scoutima koji dolaze iz Turske, Italije, Austrije i Francuske.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.