x

Šta nam to zvijezde šapuću!

Svi se pitamo kad će jednom da nam bude bolje...Kako reagovati na određenu situaciju, kako se snaći u nevolji ,kako poboljšati vlastitu kvalitetu života, kako donijeti pravu odluku sve su to pitanja za koja ima lijeka...Mogu stvari da se postave drugačije, da budu bolje i da vam se sve okrene, možda i preko noći, poručuje astrolog Gordana Davidović sa kojom smo obavili intervju kako bi nam detaljnije pojasnila o čemu se radi.

Za početak nam recite nešto o sebi i o vašem pozivu?

Astrologija mi je prije mnogo godina bila hobi uz psihologiju. Godinama sam radila natalne karte svojim bližnjima. Pručavala  sam kakav je bio položaj zvijezda za neke teške ili srećne dogadjaje. Pročitala sam mnogo knjiga i članaka mojih  kolega. Krajem devedesetih sam počela tumačit natale prijateljima zatim i ostalim njihovim poznanicima. Tako sam počela i profesionalno da se bavim astrologijom. Tumačeći natalima sam shvatila da mi to mnogim osobama trebaju astro savjeti pa sa sam i to uvela u praksu. 

 

Osim astrologije poznajete li i neke druge vještine?

Osim astrologije privukle su me i tarot karte. Završila sam kurs a dodatno se usavršavala tumačeći prijateljicama. Reiki mi se također uklopio u sve to i završila sam kurseve.

 

Pojasnite nam šta je reiki?

Uživam u radu koji kompletira psihičko i fizičko stanje osobe. Vjerujem da tako sporedne oblasti daju veću mogućnost pomoći ljudima da riješe  svoje dileme i probleme. Posebno što reiki pomaže pri oporavku od mnogih zdravstvenih problema. Riješava karmičku bol, pomaže pri liječenju depresije zatim diže samopouzdanje. Opušta i pomaže da žena lakše ostane trudna i očuva trudnoću. Reiki također pomaže da se oslobodimo negativne energije i ojacamo imunitet.

 

Da li svojim klijentima kažete ukoliko vidite i nešto loše u aspektima?

Svakom klijentu, kažem ono što vidim, bilo da je dobro ili nešto loše. To je pošten odnos, za neke stvari se može psihički pripremiti  a neke se mogu ublažiti. Život je isprepleten od pozitivnih i negativnih stvari.

 

Kako tarot funkcioniše?

Ja miješam karte , osoba razmišlja i pitanju i kaže mi stop kad je spremna. Karte otvaram i tumačim ih opisujući osobe i situacije vezane za pitanje koje postavi klijent. Za jednu osobbu karte otvaram na tri opširna pitanja.

 

Kakvi su aspekti za zemlje regiona? 

Zemlje bivše nam Jugoslavije  u jesen ulaze sa ogromnim nezadovoljstvom. Posebno će se to osjetiti u Bosni i Hercegovini, Crnoj gori, Kosovu i Makedoniji. Mogući su jači potresi u Bosni i Srbiji koji će više zastrašit građane ali neće biti materijalne štete. Mjesec oktobar će biti mnogo buran u ovim regionima. Trebat će svima dosta mudrosti da se lijepo riješe stvari,

 

 Da li imate amajlije nešto čime će se ljudi zaštititi?

 

Da. Pravim amajlije ali za svaku osobu posebno. Kad mi je osoba naruči,sačeka da je napravim za klijenta. Lako može da je održava, također osoba biva zaštićena od negativne energije. Ja ne mogu da zaštitim nikog od nesretnih slučajeva koji su zapisani u natalnoj karti i po Božijoj volji su.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.