x

Šta ne bi trebali biti razlozi za raskid!

Nisu scenariji koje bismo poželjeli u vezi, ali nisu ni razlozi za crvene kartone...

Ne uklapa se u VAŠU sliku savršenog dečka!

 

Ne postoji savršeni dečko! Čak i da neki potencijalni dečko ima sve kvalitete kojima se nadate, opet bi imao pokoju manu jer savršenstvo NE POSTOJI! Nemojte razmatrati raskid samo zato što vas ne izvodi na super romantične večere, ili vas gotovo nikada ne iznenadi nekom sitnicom, ili zato što vam ne ljubi tlo pod nogama. On ima svoje načine na koje pokazuje ljubav i sve dok je tako, nemate razloga za brigu. 

 

Niste centar njegovog svijeta!

 

Uvijek imajte na umu da on ima i život koji ne uključuje vas. Njegov fakultet, posao i krug prijatelja svijet su u koji vi ne morate biti involvirani, a koji sviđalo se to vama ili ne, mora postojati. Nemojte gubiti živce kada poželi popiti pivo sa svojim prijateljima ili igrati s njima igrice. I njemu ponekad treba prostora i vremena u kojem ga nitko neće smetati. 

 

Ne pokazuje osjećaje u javnosti!

 

Neki ljudi jednostavno javno pokazivanje osjećaja ne vole/ preziru/ nije im ugodno/ srame se. Samo zato što ne voli pokazivati osjećaje pred drugima ne znači da nema osjećaja ili da vas voli manje. To jednostavno znači da voli svoju privatnost držati za sebe i u tome nema ništa loše. Najvažnije je kako se ponaša prema vama kada nema nikoga drugog u blizini.

 

Vaši ga prijatelji baš i ne vole!

 

Jedno je kada vaši prijatelji imaju opravdan razlog zašto ga ne vole (nasilan je, voli piti, vara vas, bitanga je), ali ako im jednostavno nije simpatičan, to svakako ne bi trebao biti razlog za raskid veze. Važno je kako se vi osjećate u njegovoj blizini i kako se ponaša prema vama. A ravnanje veze prema standardima vaših prijatelja/ roditelja/ bilo koga osim vas dvoje samo će vam nepotrebno zakomplicirati život. 

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.