x

Šta nikada neće izaći iz mode?!

Postoji nekoliko trendova koji su uvijek u modi. Jedina razlika je u tome što sa svakom decenijom, njihov izgled postaje savremeniji i prilagođava se ukusu ljudi. Međutim, osnovni stil i suština su uvijek isti. Evo nekih stvari koje žive izvan vremena.

1. Mala crna haljina 

Nakon što su Odri Hepbern i Koko Šanel revolucionarizovale malu crnu haljinu, ona je postala odjevni komad koji svaka žena ima u svom ormanu. Sjajna stvar kod male crne haljine je ta što uz nju sve možete uklopiti. 

2. Farmerke i bijele majice 

Godine, veličina ili visina ništa ne znače. Uklopite bijelu majicu ili košulju sa crnim ili plavim farmerkama ukoliko želite da izgledate opušteno, a u isto vrijeme i lijepo. Ovakva odjeća vam pruža veliku fleksibilnost. Ukoliko nosite bijelu košulju i farmerke uz baletanke, izgledaćete opušteno, a ukoliko dodate neku maramu i visoke potpetice, bićete spremni za vešernji izlazak. 

3. Bajkerski izgled 

Ovo je besmrtan izgled kojim se mora pažljivo rukovati. Nije svako sposoban da iznese ovakav stil. On uključuje kožne jakne, uske kožne pantalone i crveni karmin.

4. Hipi izgled 

Izgled kao da ste tek izašli iz kreveta. Iako je socijalni kontekst ovog trenda nestao, stil je ostao. Joko Ono i Šer su poznate ličnosti koje su održale ovakav stil. Cvijet u kosi, tunika i crni ajlajner su odlike čuvenog izgleda. 

5. Čizme do članaka 

Najprikladnije za zimu, kožne čizme do članaka se mogu nositi uz dokoljenice, helanke ili farmerke. Čizme do koljena su takođe veoma popularne, ali više odgovaraju visokim ženama. 

6. Trenerke 

Najbolja stvar kod njih je ta što mogu da sakriju sve nepravilnosti tijela, a i veoma su udobne. 

7. Avijatičarske naočare 

Ovakve naočare su oduvijek u modi. Uniseks su, pogodnije za tanka lica i mogu se naći u nijansama crne, braon i svijetlo narandžaste boje. 

Izvor: b92.net/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.