x

Šta o vama govori boja vašeg laka za nokte?!

Postoje neke vibre koje jednostavno odašiljete uz pomoć laka za nokte. Evo što koja boja kaže o vama...

Crvena: samouvjerena

Ništa ne može pobijediti ovu klasiku, pogotovo ako se osjećate kao da ste na vrhu svijeta. Ne samo da ova boja isijava jačinu, nego vam daje i zavodničku vibru.

 

Žuta: vedra

Ako ste odabrali ovu boju kako bi istaknuli vrhove noktiju, definitivno se ne bojite stršati u gomili. Ne samo da je ovo prva boja koju ljudsko oko primjećuje, nego pobuđuje osjećaj sreće i energije. 

 

Zelena: humanitarka

Nemojte se čuditi ako će vas prijatelji tražiti savjete i ako će vam se stalno umiljavati zbog simatične osobnosti. Suprotno od crvene boje, zelena predstavlja sigurnost i ozdravljenje. 

 

Narančasta: otvorena

Vi ste društveni leptir u svojoj grupi i volite biti okruženi ljudima. Tijekom ljetnih mjeseci isprobajte svjetlije nijanse, za `cool` promjenu. 

 

Plava: odgovorna

Samo jako iskrene i odgovorne žene odlučit će se za ovu boju, koja se asocira s dubinom i stabilnošću. Tijekom ljeta isprobajte azurnu nijansku, kao tropski dio oceana. 

 

Roza: romantičarka

Ako nosite ovu boju čak i kad nije Valentinovo, definitivno živite za ljubav. Što je dublja nijansa ružičaste, to ste vi strastveniji. 

 

Bijela: reflektirajuća

Čista i odsječna, ova boja predstavlja nove početke. Bilo da kupujete novi dom, pokrećete svoj posao ili samo idete na godišnji odmor, ova bjelina vas ostavlja otvorenima prema svim novim mogućnostima. 

 

Ljubičasta: produhovljena

Mješavina crvene i plave, ova boja šapuće (ne vrišti) o vašem miru i produhovljenosti. Kad budete spremni prihvatiti svoju unutarnju snagu, premažite nokte svjetlijom nijansom. 

 

Crna: moć

Nitko vam neće stati na put i usprotiviti vam se. Ovakvi nokti ustvari vam pružaju utjehu, dok vas štite od vanjskog svijeta.

 

Izvor: magazin.net.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.