x

Šta poznati misle o Cecinom koncertu u Sarajevu?

Kao što ste i prošle sedmice imali priliku da čitate o tome šta naši poznati misle o raznim aktuelnim temama i dešavanjima, i ove sedmice vam donosimo jednu interesantnu anketu, koju smo sproveli među poznatim ljudima, koja je donijela zanimljive odgovore. Pitanje za ovu sedmicu glasi: Šta mislite o Cecinom koncertu u Sarajevu ?

Azra Musić ( pjevačica )
Mislim da ga neće nikada održati, razlozi su i više nego poznati.
 
Saša Martić ( voditelj )
Ne podržavam, jer osobno mislim da dotična nije zaslužila da uopće kroći na tlo grada,a kamoli da pjeva. No,ako interes publike postoji,onda je to na njihovu sramotu,a ne njenu!
 
Alen Albinović ( pjevač i voditelj )
Umjetnik, kao i svaki drugi. Mislim da bi bilo vanredno stanje da se ona odluči za koncert u Sarajevu. Iako privatno znam, da to neće uraditi, zarad publiciteta u Srbiji, zarad svojih roditelja Mire i Slobodana, koji bi je se odrekli. Ja ipak razlikujem muziku od bilo kakvog politicizma i nepotizma, i otišao bhi na koncert. Ko sam ja da nekom sudim na kraju krajeva. Imam sve njene albume, i mislim da će njoj i svima nama za svaki postupak, suditi Bog.
 
Dženan Jahić ( pjevač )
Umjetnost je u cijelom svijetu ista poruka. Ona nema rasu, nacionalnost, religiju... Priznam jedino takve umjetnike. Pjevači koji njeguju takvu ideju za mene jesu umjetnici i iz toga proizilazi to da mogu i trebaju pjevati gdje god imaju svoju publiku.
 
Jelena Gerbec ( pjevačica )
Moje mišljenje je da je sjajan umjetnik, ako je publika želi neka pjeva.
 
Mirko Pucijašević ( voditelj )
Bilo bi zaista lijepo, i to na Koševu.
 
ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.