x

Šta se dešava između Džeke i Sušića?

Nakon poraza u prijateljskoj utakmici u Innsbrucku od Egipta (0:2) mnogo toga lošeg se desilo u i oko fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Kako ne bismo ponovo prepričavali šta se sve dogodilo, skratićemo na ono najvažnije: Mogući sukob između najboljeg strijelca Zmajeva svih vremena Edina Džeke i selektora Safeta Sušića.

Džeko je u Innsbrucku bio povrijeđen i nije bio spreman za svih 90 minuta.

 

Međutim, Sušić tvrdi da to nije znao, pa ga je ostavio u igri svih 90 minuta, iako je Džeko, to su mogli vidjeti svi, jasno tražio izmjenu pokazujući na nogu, koja je bila povrijeđena.

 

Bilo kako bilo, sve je to prošlo i treba se okrenuti budućnosti, odnosno predstojećem fudbalskom prvenstvu svijeta u Brazilu.

 

A, kako da se tome okrenemo, kada Sušić prizna kako se od Innsbrucka (5. mart) do danas (31. mart) još uvijek nije čuo sa Džekom, kako bi porazgovarali o svemu što se desilo i pokušali riješiti moguće nedoumice?

 

Da li ste se nakon svega čuli sa Džekom i Spahićem?

 

“Nisam se čuo. Dan, dva poslije utakmice pričao sam sa Spahićem, a nakon toga se nismo čuli”, rekao je za Sport.ba Sušić.

 

Problemi, ako ih ima, moraju se riješiti razgovorom, pa samim tim zaista čudi činjenica kako se Sušić još uvijek nije čuo sa svojim najboljim igračem.

 

Pod hitno bi morali jer je Brazil sve bliži…

 

Izvor:BH Super Sport

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.