x

Šta sve treba da ponesete u torbi za plažu?!

Osim slatkog kupaćeg kostima, udobnih papuča i osmijeha na licu, na plažu ili na bazen važno je ponijeti još neke sitnice. Što sve strpati u torbu za plažu kako bi se zaštitili od sunca, ali i zabavili?

Za početak, izaberite fora torbu za plažu. U većini slučajeva torbe za plažu su velikih dimenzija kako bi u njih stalo sve što vam je potrebno za bezbrižno kupanje i sunčanje.

 

Veliki peškir je rješenje ako se volite sunčati ležeći na peškiru, a ne na ležaljci. Uz to što je ručnik velik trebao bi biti i mekan kako bi vam pružio potpunu udobnost. Nikako nemojte zaboraviti ni na kreme ili ulje za sunčanje. Opasno je sunčati se besz zaštite.

 

Ono što obavezno treba biti u torbi za plažu je dobro štivo. Na plažu ili na bazen možete ponijeti knjigu ili neki časopis. Čitati uz šum valova može biti vrlo opuštajuće.

 

Sunčane naočare su neizostavan dodatak na plaži ili bazenu. Izaberite naočare koje prekrivaju cijele oči i koje neće lagano skliznuti s lica. Na plažu nemojte nositi skupe dizajnerske naočare.

 

Izvor: Kolektiv.me

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.