x

Šta to Ervin krije od ostalih stanara?!

U Velikom Bratu koji se u programu OBN TV emituje u 15:00 i 21:50h izgleda polako počinju padati maske pojedninih ukućana.

Ervin se proteklih dana na sav glas hvalio da je bio s 500 žena, da se zaljubio u Barbaru ali i da bi spavao s Mirjanom, što se i desilo. Sve to je pokrenulo lavinu reakcija koja se još uvijek nije smirila.

 

Ivona je napala Ervina, govoreći mu da to što je napravio je čisto foliranje, a on ponavlja da će sve razumjeti kad im objasni neke stvari prije izlaska iz Kuće.

 

Ervin je pokušavao objasniti Ivoni da postoji jedna stvar koju ne smije reći pred kamerama. Napadu se pridružila i Barbara pitajući ga šta je radio s Mirom, no on je nastavio po svom tvrdeći da je radio jedno a osjećao drugo te da je sve to radio zbog te jedne stvari koju ne smije reći. Ivona mu na to kaže da je mjesec dana glumio, a Steffani dodaje da nikad ne bi dozvolila spavati s nekim, a da joj se sviđa druga osoba.

 

Šta to Ervin krije od ostalih stanara ili samo pokušava opravdati svoje ponašanje, gledaoci će saznati u dnevnim epizodama Velikog Brata, od 21.50 sati, na OBN TV!

Podsjećamo kuću Velikog Brata u petak je napustila Vesna Bartolić iz Zadra koja je publici bila najmanje simpatična.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.