x

Šta u vezi pretjerano analiziramo?!

Najčešće nepotrebno, naravno, jer ponekad neki njegovi postupci doista nemaju neko posebno značenje...

1. Zašto nam nije odmah odgovorio na poruku. Kada niste zajedno, najvjerojatnije vrijeme ne provodi gledajući u ekran smartphonea. Kada uhvati vremena, javit će se.

 

2. Sve što se tiče njegovog horoskopa. I vašeg. I kompatibilnosti vaših znakova i podznaka. I zbog čega vam zvijezde nisu naklonjene. Doista nije bitno. Posvetite se jedno drugome i nemojte sve shvaćati previše ozbiljno.

 

3. Zašto mu je potrebno `samo njegovo vrijeme`. Ajmo biti realni, potrebno je i vama vaše. Ponekad želite uživati u društvu prijateljica, dobre knjige ili jednostavno sebe same. Baš kao i on. To što nemate potrebu svaku sekundu provoditi zajedno nije zabrinjavajuće nego zdravo. 

 

4. Povremeno spominjanje bivše. Ne, to ne znači odmah da još uvijek pati za njom. Ona jednostavno postoji, baš kao i vaši bivši i potpuno je normalno da se ponekad spomenu u razgovoru. 

 

5. Kada počne spominjati planove za daleku budućnost. A vi još niste sigurni imate li vas dvoje uopće budućnosti. Jednostavno uživajte u trenutku. Nema ništa loše u maštanju i kovanju planova, a ako je to ono što i vi želite i uspijete to postići, bravo za vas!

 

6. Zašto nije lajkao vašu objavu. Samo zato što ste zajedno ne znači da trebate jedno drugome lajkati svaku misao, fotografiju, pjesmu... Niti trebate pridavati pažnju tome zašto nešto nije lajkao.

 

7. Zašto vam češće piše poruke umjesto da vas nazove. Svi trube kako je više zagrijan frajer koji češće zove nego što piše poruke. No ajmo biti realni, 2016. je godina. I svi pišu poruke. I nije da se vaša veza svodi samo na dopisivanje i da ne razgovarate s njim uživo čim se vidite. Malo ohladite!

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.