x

Šta vaš omiljeni lak za nokte govori o vama!

Kada u parfimeriji posmatrate sve moguće nijanse i odabirete onu najdražu, birate dio svog stila koji će reći mnogo toga o vama...

Crveni. Ova je nijansa klasična i bezvremenska, a osobe koje najradije biraju ovu boju odlikuje elegancija i nepogrešiv ukus.

 

Crni. S jedne strane karakterno edgy, s druge strane nadasve kompleksan, ovaj lak neupitno zrači samopouzdanjem zbog čega je čest odabir snažnih i samouvjerenih žena.

 

Neonske nijanse. Bilo da birate neonsku žutu, ružičastu ili zelenu nijansu, jedno je sigurno - uz ovaj lak nećete proći nezamijećeno. Ovakve nijanse najradije biraju žene sklone zabavi i avanturama.

 

Bijeli. Nošenje ove, za boju laka za nokte pomalo neobične nijanse, dodaje dašak mladolikosti i razigranosti vašem izgledu. Bijela boja na vašim noktima pokazatelj je vašeg simpatiziranja trendova i vašeg cool stava.

 

Plavi. Preko opojnih tirkiznih, kraljevsko plavih do vibrantnih i električnih nijansi svima ćete dati do znanja koliko ste kreativni, otvoreni za razne nove ideje i širokih vidika.

 

Nude nijanse. Ove su nijanse savršene za sve prigode koje postoje, a sklone su i opraštanju nevještog nanošenja koje kod upravo ovih nijansi najmanje dolazi do izražaja zbog čega ih najčešće biraju žene kojima je praktičnost na prvome mjestu.

 

Pastele. Baš kao što pastele u gotovo svemu u životu povezujemo uz sanjarski nastrojene i iznimno romantične žene, takav je slučaj i s lakovima za nokte. 

 

Ružičasti. Ove nijanse, posebice one vibrantne i žive, odaju ženu flertovski nastrojenu, super ženstvenu i uvijek spremnu za zabavu.

 

Bordo. Upravo ova specifična, zagasita, krvava nijansa crvene najseksi je boja laka za nokte koja postoji, a najradije ju biraju izrazito samosvjesne, strastvene i pomalo opasne žene.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.