x

Starije generacije LG uređaja idu u zasluženu penziju!

LG Electronics povodom obilježavanja 20 godina uspješnog poslovanja u Bosni i Hercegovini za korisnike svojih uređaja u periodu od 20.05.2015. do 21.06.2015. godine realizovao je nagradnu igru pod nazivom ”LG Vas nagrađuje”. 

Kreativni koncept nagradne igre koja je izazvala veliki interes javnosti i privukla više od 300 učesnika za mjesec dana na jednom mjestu okupila je sve generacije i modele LG uređaja. Za učešće ste trebali uslikati i putem FB aplikacije na facebook stranici Tehno Shop marketa postaviti stari LG uređaj u ispravnom stanju. 

 

Stari i zaboravljeni televizori, vrijedne veš mašine, najhladniji frižideri, mikrovalne pećnice, prve generacije mobitela i drugi uređaji koji su godinama dobro služili domaćinstva i vjerno čuvali mnoge tajne idu u zasluženu penziju, a najsretniji vlasnici su za njihovu otpremninu dobili vrijedne nagrade, nove modele njihovih nasljednika.»,

 

«Nagradna igra koju smo realizirali je pokazala koliko su kupci povezani i zadovoljni sa našim proizvodima. Povodom 20 godina poslovanja u BiH za sve kupce u Tehno Shop marketima kao i ovalšetnim ditributerima smo pripremili brojna iznenađenja, pogodnosti, popuste i super cijene na odabrane proizvode.», kazao je Damir Kalmar, direktor Stanić Trade-a.

 

Više informacija o pogodnostima prodajne kampanje možete pronaći na https://www.stanic.com/.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.