x

Stariji sin ubijene Maje saznao za smrt majke i brata od policije: Pokucali su na vrata i rekli mu užasne vijesti, dječak ostao skamenjen i nijem!

Stariji sin Maje Đorđević, Stefan (14), ostao je nijem i skamenjen kada su policajci pokucali na vrata i rekli da su mu mama i brat ubijeni ispred Centra za socijalni rad u Rakovici od strane očuha Marka Nikolića (43).

Prema riječima Aleksandra Josifovića, zeta monstruozno ubijene Maje Đorđević, tuga i bol koji su se nadvili nad čitavom kućom u kojoj je nesrećna žena živjela sa djecom i sestrom, nezamislivi su i nepodnošljivi, piše Blic.

 

Njena sestra Branislava u katastrofalnom je stanju, a Majin stariji sin Stefan otišao je kod svog oca, Majinog prvog muža.

 

- On je kod svog oca trenutno, ali, vjerujte mi, mnogo mu je teško. Jadničak je saznao da su mu mama i brat ubijeni odmah pošto se zločin desio. Bio je kod kuće sa Branislavom kada su policajci pokucali na vrata - prisjeća se Aleksandar Josifović.

 

Slika dječaka koji saznaje da je u jednom danu ostao bez mlađeg brata i majke lomi i najtvrđa srca.

 

- Dijete je ostalo skamenjeno, nijemo i u šoku. Stajao je nepomično dok su im policajci saopštavali tragične vijesti - priča on.

 

Nakon toga dečak je otišao kod oca, a o njemu brinu svi.

 

- Otac je doveo njegove sestre. Svi gledaju kako da ga animiraju i da mu sklone misli od svega ovoga. Ali, teško je, gotovo nemoguće - priča Josifović.

 

Da tragedija bude veća, i Stefan je bio žrtva torture Marka Nikolića.

 

Zbog pakla kroz koji je prolazio, dječak je upisao karate, da bi mogao da brani svoju majku i brata od čudovišta koje im je zagorčavalo živote.

 

- Njega je isto maltretirao, zatvarao ga u sobu, a jednom ga je čak, zajedno s Majom i Mihailom odveo odavde. Time je Nikolić ubio moju majku - priseća se Majina sestra Branislava.

 

Odrastanje ovog dječaka nije bilo nimalo lako. Zaključavao mu je majku i brata, a rečenice poput ``sve ću vas zaklati`` čuo je više šuta nego ``dobar dan``. Nikolić je njegov mir remetio svakodnevno.

 

Maja i Mali Mihailo zajedno će biti ispraćeni na vječni počinak u ponedjeljak u 14 sati na groblju u Orlovači.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.