Stereo Mc`s - nezaboravna noć na Somersby Bridge-u u Sarajevu

15.08.2017 19:00
stereo-mcs-nezaboravna-noc-na-somersby-bridge-u-u-sarajevu-main

Kad: 15.08.2017.

Gdje: Somersby bridge, Sarajevo, BiH

 

SEAT BiH će podržati organizaciju muzičkog nastupa benda Stereo MC`s na Somersby bridge-u. Somersby Bridge je poslednjih godina hot-spot dešavanja za vrijeme Sarajevo Film Festivala, kada Ajfelov most u samom centru Sarajeva dobija novo ruho i postaje mjesto nezaboravne zabave i plesa. 

Stereo Mc`s, čiji muzički nastupi su u proteklih dvadeset godina ostavili trag na hoirizontu pop i dance muzike i važe za jednu od ikona britanske muzičke scene. Poznati su po nastupima sa zvijezdama poput U2, Peter Gabriel, Happy Mondays, Lenny Kravitz i mnogim drugima, te su ostvarili veliki komercijalni uspjeh i svojom dance i hip hop muzikom promijenili evropsku muzičku scenu. 

 

Gostovanje Stereo Mc`s bit će „highlight“ prezentacije Nove SEAT Ibiza-e koja je već i prije njenog uvođenja na tržište privukla pažnju mlade, urbane populacije širom Evrope, te je odmah nakon predstavljanja na Sajmu automobila u Ženevi osvojila Red Dot product design award, jednu od najprestižnijih svjetskih nagrada za dizajn proizvoda jer savršeno objedinjuje perfektne proporcije, sa snažnim karakterom, mladalačkim izgledom i izvanrednom agilnošću.

 

Stereo MC`s

Stereo Mc`s su objavili 9 studijskih albuma, 1 kompilacijski album, proslavili se sa top hitovima poput Connected, Elevate My Mind, Step It Up, Ground Level, Creation, Lost in Music, Deep down and dirty, te su bili višestruko nagrađivani.  Širom svijeta je prodato više od milion albuma ovog slavnog benda. 

 

Postavka novog Stereo Mc`s nastupa:

Rob Birch – vokal

Nick Hallem - elektronički instrumenti

Owen If - bubnjevi

Cath Coffey + Aoma Westlye - bek vokali

 

Da noć počne u savršenoj atmosferi prije nastupa benda Stereo MC`s nastupit će i sjajni DJ dvojac iz Sarajeva:  Audio InFunktion & Zlijay

 

Uskoro više informacija o ulaznicama.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.