x

Što čini pravog džentlmena?!

Što otkriva pravog džentlmena? Prema magazinu Country Life, pravi džentlmen nikada ne kasni, vodi ljubav oslanjajući se na laktove, nikada ne koristi Twitter te nema mačku.

Itekako zanimljivu listu složio je magazin Country Life donoseći sve osobine koje mora imati svaki pravi džentlmen, ali i osobine i navike koje ne smije imati. Kako se vremena i trendovi mijenjaju, tako se mijenjaju faktori koji muškarca čine džentlmenom. Suvremeni džentlmen tako ne smije posjedovati mačku, ali ni koristiti Twitter. Također, svoju reputaciju džentlmena može ugroziti pijući malibu ili pak furanjem hlača u boji fuksije.

 

Pravi džentlmen uvijek vodi ljubav oslonjen na laktove i zna svoju mjeru u piću te se na vrijeme zaustavi kako ne bi popio čašicu previše. Listu stvari koje muškarca čine ili pak ne čine džentlmenom objavio je magazin Country Life povodom nadolazećeg izbora Gentleman of the Year Award, a nastala je nakon razgovora s nekoliko pisaca, autora i novinara. Kako se napominje, uvijek valja imati na umu: ljubaznost ne košta ništa dok se grubost i neodgojenost teško zaboravljaju.

 

Što čini pravog džentlmena:

Lako se snalazi u bilo kojoj situaciji

Nikada ne kasni

Odijeva se u skladu s prigodom

Vodi ljubav oslonjen na laktove

Pije alkohol, ali zna stati na vrijeme

Shvaća da nemaju svi jednake financijske mogućnosti

 

Pravi džentlmen nikada neće:

Nositi već unaprijed zavezanu leptir-mašnu

Piti malibu

Nositi hlače u boji fuksije

Imati profil na Twitteru

Stavljati gel na kosu

Nositi odjeću od likre

Posjedovati mačku

 

Izvor: tportal.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.