x

Stoja odgovorila na prozivke učiteljice da je bila loš đak: Ovo joj je poručila!

Nakon pisanja da je išla u specijalnu školu Stoja Novaković se oglasila na Fejsbuku i otkrila da je učiteljica nije voljela jer je bila siromašna. Dok su druga djeca nosila darove, pjevačica je praznih ruku odlazila na časove, zbog čega je dobijala loše ocjene.

- Kao što svi znaju, moji roditelji, brat i ja bili smo jako siromašni, ali ponosni. Nismo imali kokoške, jaja, sir i slaninu da nosimo na poklon, pa sam spadala među sirotu djecu, koja, nažalost, nisu bila omiljena.

 

Međutim, sada sam beskrajno zahvalna svojoj razrednoj, gospođi Dobrili na svemu! Njenim ponašanjem, koje je i dan-danas, vidim, isto, probudila je u meni inat i neviđenu motivaciju da uspijem i prevaziđem sve odlične đake, miljenike i bogate koji su bili ruku punih kokošaka, jaja i slanine.

 

I uspjela sam u tome! Istovremeno joj sve i opraštam, a svim prosvjetnim radnicima savjetujem da motivišu djecu, ali da ih nadasve poštuju i nikad ne pričaju o njima loše, naročito poslije više decenija, jer ipak su to njihovi đaci, jednom i zauvijek - napisala je Stoja.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.