x

Strašna tragedija mladog glumca: 19-godišnjak pronađen mrtav!

Sawyer Sweeten mladi je glumac koji je proslavio u popularnoj američkoj seriji `Svi vole Raymonda`. Nažalost, izgleda kako se 19-glumac borio sa svojim unutarnjim domonima pa si je sam oduzeo život u roditeljskom kući u Teksasu. Razlozi nisu objavljeni u javnosti.

Bio je jedan od omiljenih likova u popularnoj seriji u kojoj je utjelovio sina Ray Romana – i njegov brat blizanac glumio je u seriji, baš kao i sestra Madylin. Braća Sweetin prestala su glumiti nakon što se serija završila 2005, a zadnji su se put pojavili u javnosti 2010. na TV Land nagradama u Los Angelesu.

 

Prije nego li je odlučio dići ruku na sebe, njegova sestra Madylin samo par dana prije objavila je na Facebooku: `Htio bih potaknuti sve ljude da pokažu ljubav prema onima koje vole. Nema nemaju sumnje u ljude kojima je stalo do njih`.

 

Cijela njegova obitelj potpuno je shrvana tragedijom, baš kao i njegova glumačka obitelj sa seta. `Sawyer je bio zabavan i bistar mladi čovjek. Prerano je otišao od nas`, poručila je glumica Patricia Heaton koja je glumila njegovu majku u TV seriji. 

(Dnevnik.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.