x

Studio Art ponovo oduševljava svojim radom!

Da je bez obzira na veliki uspjeh veoma bitno uvoditi inovacije pokazatelj je Studio Art, koji svako malo oduševi svojim idejama. Nadaleko poznati Frizersko kozmetički salon Art na čelu sa Almom Vunić Kovačević jedan je od rijetkih koji će besprijekornom uslugom ispuniti vaša očekivanja, pa nema sumnje kako ćete željenim tretmanima biti zadovoljni do najsitnijih detalja. 

Profesionalno osoblje Studija Art će vam pružiti maksimalnu uslugu, te učiniti da se osjećate zadovoljnim neovisno za koju priliku želite da blistate. Kada je u pitanju najsretniji dan u vašem životu - vjenčanje, Studio Art će se pobrinuti da izgledate poput holivudskih diva, a svojim frizersko kozmetičkim tretmanima će izgraditi vaše povjerenje.

 

Da je tako uvjerili smo se i sami kada su prelijepi modeli nosili vjenčanice Salona vjenčanica ``Freyja``. Djevojke su se odlično snašle u ulozi mladenki, a zahvaljujući Frizersko kozmetičkom salonu Art, koji se nalazi u Hadžićima istakle su svoju ljepotu.

 

Fotošuting je rađen u Hadžićima i Konjicu, a ono što je najbitnije jeste da je bilo veoma zabavno. Salon Art svojim klijentima pruža najkvalitetnije usluge, zbog čega je zapamćen brend u okolini, a Art je zadovoljan jedino ako su zadovoljni klijenti. 

 

eskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.