x

Stvaraju se novi Šampioni !

Klub borilačkih vještina ``Šampion``, je nakon svog i zvaničnog osnivanja dobio i sjajne borce koji su prepoznali rad mladog trenera Harisa Radmilovića, a to su Lugan Ermin, Macić Anel, Haris Čajić, Kerim Vranešić i Džani Habibija. Pored Harisa Radmilovića tu je i kondicioni trener Junuz Zorjanić koji se nada da će sa svojim znanjem pomoći treneru Harisu u spremanju naših boraca za naredna takmičenja, prema Harisovim riječima nadaju se da će od ovih momaka napraviti prave šampione, oslanjajući se na svoje dosadašnje iskustvo koje je stekao svih prethodnih godina. 

Klub Borilačkih Sportova ``Šampion`` iz Sarajeva je nakon prvog nastupa zabilježio odličan rezultat s tri medalje u Bihaću. Treninzi se odvijaju u Olimpijskom Bazenu na Otoci svakim radnim danom od 15h do 17h gdje počinju pripreme za dalja takmičenja državno prvenstvo u K1 u Mostaru 11. maja, 1. juna u Gračanici gdje će biti i organizatori, te 25. juna u Minhenu. 

- Da napomenemo da je Klub Borilačkih Sportova Šampion po prvi put  u organizaciji Manifestacije u suradnji sa Sportskim Savezom Gračanice i nadamo se da ćemo opravdati naš trud u organizaciji.

Klub najviše očekuje od Ermina,Anela i Kerima što ne znači da može iz mlađih pogona izrasti Šampion.

Svi zainteresovani koji žele da se bavi Kick Box-om mogu se prijaviti svaki radnim danom na [email protected] na Tel:0603321609 ili direktno na Bazenu Otoka.

- Trener Haris kao i Rukovodstvo Kluba se zahvaljuju sponzorima i prijateljima kluba King of Ring, BH play kladione, Optika Alama-Vogošća, Grafički studio Stil Print-Ilidža, Hotel i Restoran Bosna-Ilidža, IDS doo, koji nesebično pomažu da se klubu, te se nadaju i daljoj saradnji. Također, posebna zahvala pripada Ekskluziva.ba portalu.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.