x

Stvari koje nikada ne smijete da krijete u vezi!

Postoje stvari u životu svakog čovjeka koje nikada ne smiju biti prešućene partneru. Naravno, ne kažemo da odmah na prvom sastanku trebate reći sve o sebi, ali ako vidite da vaša veza ide u ozbiljnijem smjeru vrijeme je da partneru otkrijete stvari koje mu ni u kom slučaju ne smijete prešutjeti. Koje su to stvari pročitajte u nastavku članka.

1.    Partneru morate reći ako imate dug na kreditnoj kartici.


2.    Nikada od partnera ne smijete sakriti da vas seks u vašoj vezi ne zadovoljava.


3.    Ako se posvađate sa partnerom, a zatim ga ogovarate tako da vas i dijete može čuti, vrijeme je da mu kažete šta ste učinili i da izgladite stvari i sa njim, ali i da djetetu objasnite da ne mislite ništa ružno o njegovom tati.

 

4.    Ako ponekad znate popiti koju čašu vina dok ste sami kući, to svakako trebate reći svom partneru, jer sigurno postoji razlog zašto popijete neko piće dok ste sami.


5.    Ako mu u svađi prešutite neke stvari, na kraju ćete se osjećati kao da krijete od njega nešto. Vrijeme je da sjednete i porazgovarate sa njim o svojim osjećajima.

 

6.    Ukoliko imate nešto što vas muči, a vezano je za vašu prošlost, pa partner ne zna o tome ništa, vrijeme je da mu kažete bez obzira šta je u pitanju.

 

7.    Ukoliko ste na nekoj ekstremnoj dijeti i za nju znate samo vi, najbolje bi bilo da kažete partneru, jer bez obzira što ste vi zadovoljni učinkom dijete to ne smijete da krijete od njega.


8.    Kada se osjećate loše bez obzira koji je razlog bilo bi dobro da to kažete partneru i objasnite zašto vam se to dešava. Možda vam on uspije pomoći.

 

 

Izvor: b92.net/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.