x

Stvari kojima bi se trebala veseliti nakon prekida!

Sada imaš više vremena za razne poslovne projekte, da ih započneš ili napokon dovršiš • Novac, koji bi inače potrošila na njega/vas, sada ćeš moći potrošiti na sebe

JEDNOG ćeš se dana svemu ovome smijati.

 

Niti jedan prekid nije lak. Np, bitno je da se što prije okreneš budućnosti i stvarima koje te još čekaju na tvom životnom putu. Da je valjalo, trajalo bi, zar ne? A ako si trenutno u fazi u kojoj ne znaš čemu bi se to trebala veseliti, mi ti donosimo nekoliko stvari.

 

1. Karijera

 

Sada imaš više vremena za razne poslovne projekte, da ih započneš ili napokon dovršiš, a možeš kod poslodavca skupiti i koji dodatni plus, tako što ćeš koji put odraditi i koji prekovremeni sat ili obaviti nešto, što prije nikada ne bi.

 

2. Novi ljudi

 

Sada imaš i vremena za upoznavanje puno više novih ljudi, nego što si to mogla, dok si bila u vezi. Osim što je to dobro zbog poslovnih kontakata, nikad ne znaš da li se među tim ljudima, skriva i nova potencijalna simpatija.

 

3. Novac

 

Novac, koji bi inače potrošila na njega/vas, sada ćeš moći potrošiti na sebe i na sve ono što ti želiš.

 

4. Prijateljice

 

Došlo je vrijeme, kada ćeš imati više vremena za prijateljice i ostale drage ljude u svom životu. Ne krivimo te što prije nisi imala toliko vremena za njih, jer je i on bio tu. Izlasci s curama, najbolja su terapija.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.