x

Subaru automobili budućnosti!

Proizvođač automobila marke Subaru objavila je kako će na 84. Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi, koji se održava od početka marta mjeseca, predstaviti svoj dugoočekivani koncept Subaru Viziv 2.

Pored toga, svi ljubitelji ove automobilske kompanije imaće pirliku da zajedno sa Viziv 2 modelom detaljno pogledaju i novi Subaru WRX – STI, koji je specijalno napravljen za trku koja traje 24 sata u Nurburgringu.

Subaru Viziv koncept 2 je automobil koji je u svakom pogledu korak ispred svog prethonika, Viziv koncepta. Podsjetimo se, Viziv koncept je predstavljen prošle godina isto u Ženevi, kao i Viziv Evolution Concept, koji je svoju premijeru imao na sajmu automobila u Tokiju.  Ovi koncepti predstavljaju generaciju crossovera budućnosti.

Naziv modela nastao je od sintagme „vizija inovacija“, jer Subaru svojim kupcima svakim novim modelom donosi neku novu viziju budućnosti. Pored Viziv koncept 2, Subaru će u Ženevi predstaviti i potpuno novi WRX – STI model, pod sloganom „čista snaga u vašim rukama“. Kako bi upravljivost ovog modela doveli skoro do savršenstva, on je testiran u viš zemalja širom svijeta, na različitim podlogama. Utvrđeno je da je automobil u potpunosti prilagođen vozaču, te da je zahvaljujući naprednim tehnologijama upravljanje po slobodnoj volji u velikim brzinama itekako omogućeno. 

Izvor: automoto.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.