Sulejman Veličanstveni:Večeras zadnja epizoda 3. sezone

22.01.2014 19:00
sulejman-velicanstveniveceras-zadnja-epizoda-3-sezone-main

Sulejman Veličanstveni, turska hit serija koju možete pratiti u programu OBN televizije, večeras zasvršava sa svojom 3. sezonom emitiranja.

Serija koja je osvojila srca gledatelja regije, pa i šire, vratit će se na male ekrane 19. aprila sa novim glumcima, ulogama i zapletima. Ono što je obilježilo ovu sezonu jeste i velika prašina u odnosima između glumaca Halita Ergenca i prelijepe Deniz Cakir, koju će gledatelji imati prilike gledati od sutra u novoj seriji Iffet.

Kako su mediji prenosili Deniz Çakır, zvijezda serije Iffet koja u Sulejmanu Veličanstvenom glumi sultanovu polusestru Šah, ``izgubila`` je glavu za Halitom Ergencom. Ekipa sa seta kaže kako je odmah ``zaiskrilo`` između nje i Halita. Viđali su ih kako se druže poslije snimanja. To je razljutilo glumčevu suprugu Bergüzar Korel koja ga, otkad se snima serija, često ``posjećuje na setu`` jer se boji ``djevojaka iz harema``.

``Čim dođe, povuku se u njegovu sobu u kojoj dugo razgovaraju, a znaju i vikati jedno na drugo``, rekli su suradnici. 
Deniz nije prva žena za koju se govorilo da je Halit ``zapazio``. Ona to nije ni demantirala.

``Ne želim govoriti o našem odnosu, ali slomio mi je srce. Nijedan glumac nije mi bio zanimljiv kao on``, izjavila je Deniz.

Večeras u 21 sat OBN televizija prikazuje finalnu epizodu koju ne smijete propustiti, a očekuje Vas sljedeće:

Unatoč zabrani, Mihrimah poziva sultaniju Šah na večeru kako bi je suočila s novim otkrićem! Merdžan-aga se boji da bi Mihrimah mogla nauditi sultaniji Šah, pa u pomoć pozove gospu Gulfem. U međuvremenu, dok je sultan još uvijek u pohodu, princ Mehmet upada u nove nevolje ``zahvaljujući`` osobama u koje je imao najviše povjerenja!


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.