x

Summer Beach Fest ispunio očekivanja posjetilaca!

„Summer Beach Fest I - 2013“ jedan je  od rijetkih događaja na području Bosne i Hercegovine, koji je trajao puna tri dana, te privukao ogroman broj posjetilaca koji su bili više nego zadovoljni čitavom organizacijom, te odličnom zabavom u kojoj su imali priliku uživati.

Nezaboravan Summer Beach Fest I - 2013, počeo je 09. augusta u 10:00 sati, i trajao je sve do sitnih noćnih sati 11. augusta.

Bitno je spomenuti neka od imena koja su se pobrinula da „Summer Beach Fest I – 2013“  bude nezaboravan događaj na ovome području, a to su: DJ Marko Nastić, DJ Dejan Miličević, DJ Siniša Lukić, DJ Mladen Tomić, DJ Nebs Jack, DJ Tijana T., DJ Worda, DJ Nosy Kid, DJ Abduselam, DJ Ronald, DJ Miss Sunshine, DJ Miss Slave, DJ Dado, DJ Lady Dee, DJ Miloš Stankić, DJ Miss Mayra, uz ostale!

Mimo odlične glazbe, vrhunske  tehnike (300 KW Meyer Milo Sound-a & 200 KW Martin Light Sound-a), tu su također i razni animatori/ice  koji su dodatno obogatili dnevni i noćni program kupanja u eko-termalnom jezeru Vuković, pivske i koktel punktove!

Nakon cjelodnevnog iscrpnog, ali fenomenalnog provoda, prava senzacija bilo je kampiranje u Kamp Naselju Vuković, u sklopu Turističkog Resort-a & Hipodroma Vuković****! Dobar provod se nastavio i sutradan, uz „Foam“ & „Cocktail“ Party, SBF Ladies, te cjelodnevni „Light Music Program“, pa sve  do sitnih noćnih sati, dok se u potpunosti nije isplesalo, i odlično zabavilo.

Uz kampiranje (kamp prikolice i/ili šatori) gostima je na raspolaganju bio glavni roštilj u Grill Zoni,  jednako kao i mini grill-ovi  za najam, ukoliko je bio slučaj da se dolazilo s društvom koje tradicionalno voli biti „sam svoj majstor“ uz hladno Ožujsko ili Becks pivo.

Za ozbiljne hedoniste, tu je bio i Restoran Picolo, a za one koji vole privatnost – Coffee & Cocktail Bar Amnesia, hosted by Hana Hadžiavdagić & Special Edition Cocktails!

Posjetiteljima su također bili na raspolaganju i: „Brener House“ Villa/Odmorišna Kuća, „Vuković House“ Villa / Odmorišna Kuća, te sportsko-rekreativne aktivnosti (jahanje, jogging, biciklizam, i naravno 24 sata kupanje)!

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.