x

Sun Beauty Light predstavio novitete: Deen i Dalal Midhat zaštitna lica za 2015. godinu, pozirali pred objektivom Vanje Lisac!

Kompanija Sun Beauty Light je ime koje se veže za ljepotu, njegu i lični odnos koji svaki pojedinac njeguje za sebe. S tim u vezi kada se spomene Sun Beauty Light svi odmah znaju da je u pitanju najbolji solarijum u BiH. I to bez imalo skromnosti, jer su dokaz ovoj činjenici hiljade zadovoljnih korisnika. 

Sun Beauty light

Grand centar Ilidža i Importanne Centar I sprat

0603190671

O kakvom je  solarijumu riječ, najbolje govori činjenica da su kvalitet usluge prepoznale i mnoge zvijezde estradnog neba naše zemlje. Da bi svojim klijentima uvijek pružio uslugu više, Sun Beauty Light je protekle sedmice organizirao event na kojem su se javnosti predstavili noviteti ove kompanije, poput usluge masaže i permanentog make up-a,  ali i zaštitna lica za novu 2015. godinu.

 

O Sun Beauty Light solarijum centrima i u Importanne-u i u Grand Centru sve se manje-više zna, ali ono što je  najbitnije jeste da vas uvijek pokušavaju iznenaditi novim uslugama i akcijama za kupce. Ovoga puta kroz cijeli mjesec oktobar Sun Beauty Light je uveo akciju na usluge permanentnog make up-a po izuzetno povoljnim cijenama.  Stoga ne propustite savršenu akciju: permanent za samo 120 KM, dok je tu i akcija nadogradnje noktiju za 15 KM. Također, svako peto sunčanje je GRATIS. Akcija vrijedi za obje Sun Beauty Light poslovnice (Grand Centar na Ilidži i Importanne Centar).

 

Drugi zadatak koji je Sun Beauty Light pored akcijske cijene permanenta imao bio je da nađu zaštitna lica za novu sezonu. Kada su kao kompanija razmišljali ko bi to mogao biti veoma brzo su shvatili da za njih nema boljih predstavnika od Fuada Backovića Deen-a i Dalal Midhat Talakić. Mladi, lijepi, urbani i popularni savršeno su se uklopili uz misiju Sun Beauty Light-a da svima izmame osmijeh na lice i vrate samopouzdanje.  

 

Deen  je rado pozirao u Sun Beauty Light solarijumu u tržnom centru Importanne, dok je Dalal bila zadužena za promociju Fitness centra Sunlight Run, koji je na površini 1000 kvadratnih metara opremljen najmodernijim spravama, koje se mogu vidjeti samo u većim evropskim gradovima.

 

Ovom prilikom vam ekskluzivno dostavljamo fotografije specijalno rađene za novu kampanju, a koje potpisuje najbolja bh. fotografkinja Vanja Lisac. Uz druženje, DJ-a, i dobru trpezu te bezalkoholne koktele, posjetitelji su uživali u Importanne centru do kasnih sati. 

 

ekskluziva.ba