x

Sunlight Lounge od sada u TC Robot s vrhunskim uslugama!

Novo u našem gradu... EKSKLUZIVNI solarij SUNLIGHT  otvorio je još jedan kozmetički kutak. Novootvoreni kozmetički salon Sunlight Lounge-a u TC Robot/Socijalno - III sprat svojim izgledom i prelijepim ambijentom privlači pažnju brojnih Sarajki i Sarajlija.

Sunlight Lounge

Zmaja od Bosne bb. TC Robot kod socijalnog adresa Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

063 393 322

Naš jedini cilj je zadovoljstvo i osmjeh naših klijenata, poručuju iz solarija. Posjetite solarij Sunlight Lounge, jer ćete naići na izuzetno kvalitetne usluge, uz ljubaznost osoblja u potpuno privatnom, modernom i opuštajućem ambijentu. Za potpuni ugođaj tu su  mirisi  specijalnih eteričnih ulja, koja jednostavno pozivaju na opuštanje tijela i duše, uz pažljivo odabranu muziku.

 

Solarij Sunlight Lounge vam nudi povećanje i korekciju usana, korekciju brade, nosa, povećanje jagodica, tretman bora sa hijaluronskom kiselinom koja je najsličnija sastavu naše kože, masaže, dapilacije, različite tretmane lica, anticelulitne tretmane, nadogradnju noktiju i druge usluge koje možete pronaći na internet stranici: www.sunlight-lounge.ba.

 

U Sunlight timu su  doktori, fizioterapeuti, dok su djevojke kozmetičarke prošle obuku u Njemačkoj!  Neka Sunlight bude i Vaša oaza za opuštanje i bijeg od svakodnevnice. 

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.