Sunrise band u Fabrique - Banja Luka!

03.05.2017 20:00
sunrise-band-u-fabrique-banja-luka-main

03.05.2017. / 22:00 H
Fabrique Club - Banja Luka

 

Osluškujući potrebe svojih gostiju i prateći trendove klub Fabrique nastavlja rad u dobrom ritmu. Pored kostiju koji za mix pult u Fabrique dolaze sa svih strana svijeta, od 3.maja u Klub dolazi dobro poznati  Sunrise band. Riječ je o bendu koji će tako svake srijede od 22 sata u suterenu RK Boska zabavljati naše goste. 

Ulaz na njihove svirke biće besplatan. A pored dobre svirke i odličnog provoda pripremili smo mnoga izenanđenja. Našim gostima ne preostaje ništa drugo nego da na vrijeme rezervšu svoje mjesto u Klubu ''Fabrique'', mjestu najbolje zabave u Banjaluci. Do rezervacije je moguće doći, ukoliko pozovete broj telefona 063/946-888. Uz dobru zabavu ide i dobro piće, ovaj put podršku daju: Nektar, Vivia, Jameson, Beefeater  i drugi.

 

Nije zgoreg napopmenti da je banjalučki band Sunrise nastao 2011. godine i od tada aktivno djeluje i radi već šest punih godina.

 

Početna ideja benda je zadržana do dan danas, a to su obrade stranih hitova u okvirima pop/house/dance muzike. 

 

Trude se da svojim aranžmanima, zvukom i načinom izvođenja postignemo određenu dozu originalnosti i autentičnosti i nadamo se da u tome i uspijevamo.U ovih  šest  godina iza njih je mnogo nastupa, kako u svom gradu tako i širom BiH. 

 

Osim velikog broja gostovanja  u klubovima,iza njih su takođe i nastupi na velikim binama,a samim tim i kontakt sa mnogobrojnijom publikom. 

 

U pogledu repertoara, prateći nove trendove i u moru nove produkcije  biraju  pjesme koje odgovaraju njihovom izvođačkom senzibilitetu, a samim tim i da ispoštuju očekivanja publike. 

 

Pored novih hitova i pjesama koje su popularne zadnjih par godine,na repertoaru su takođe stariji hitovi za sladokusce pop/funk zvuka (Phil Collins,Simply Red,Sade,Chic...). Na taj način žele da stvore simpatije kako kod mlađe tako i kod starije publike.

 

Smatrajući period od šest  godina aktivnog djelovanja kao relativno duži, stalnu postavu benda je bilo teško zadržati.

 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.