x

Surovog ubicu žene i tašte traži osoba zbog koje će ``POŽELJETI DA SE NIJE NI RODIO``!

Porodica odbjeglog Gorana Petrovića (24), koji je ubio suprugu Jovanu (21) i taštu Dušicu Ivanović (44), strahuje od krvne osvete Nebojše Denića, ujaka, odnosno brata žrtava, čuvenog pripadnika bande “Pink Panter”.

Jovana i Dušica Ivanović sahranjene su juče na groblju u selu Glogovce na KiM, a na večni put nesrećnu kćerku i majku ispratilo je na stotine Srba, žitelja Kosovskog Pomoravlja.

 

I dok su se porodica, rođaci i prijatelji opraštali od njih, na ulicama sela Glogovce, gdje su živjele žrtve, ali i Pasjane, gdje su roditelji i sestra zlikovca, bilo je pojačano prisustvo policije.

 

Pripadnici zakona, pominju mještani, svjesni su da je sasvim moguće da se dvostrukim ubistvom kod Bujanovca ova drama neće završiti i da je moguće da će biti još mrtvih.

 

- Gdje god da se sakrio, pa i u mišju rupu Nebojša, Dušicin brat i Jovanin ujak, sigurno će ga naći. A onda će poželjeti da se nije ni rodio. Nebojša, koji je poznat svjetskim policijama kao član bande “Pink Panter” i koji je robijao u Engleskoj, sigurno neće sjediti skrštenih ruku i gledati kako ubica živi, dok dvije nevine žene, koje je on volio, trunu. Goranu bi bolje bilo da se preda da mu Nebojša ne bi sudio - kažu mještani Kosovskog Pomoravlja, koji poznaju porodice i ubice i žrtava.

 

Petrović je pobjegao nakon što je na putu Bujanovac-Končulj, u džipu “mercedes”, ubio suprugu i taštu, a jedan metak je rikošetirao i pogodio u ruku njegovu jednogodišnju kćerkicu H. P., koju je navodno došao da vidi te večeri.

 

Nesrećne žene dovele su djevojčicu da bi je Goran, koji se skrivao na jugu Srbije jer je počinio niz razbojništava na KiM, vidio. Podsjećanja radi, Jovana je inače ostavila Gorana zbog njegove ljubomore i torture koju je trpjela.

 

Poslije zločina, taksista, koga je policija uhapsila, ubicu je odvezao do Bujanovca i gdje se okorjelom kriminalcu gubi trag. Moguće je da se, uz pomoć saučesnika, vratio na teritoriju južne srpske pokrajine, ali i da je utočište našao na sjeveru Makedonije.

 

- Odmah poslije zločina obaviješteni su svi granični prelazi. MUP je obavijestio i Interpol, jer postoji mogućnost da je pobjegao u neku od susjednih zemalja - kaže za “Blic” portparol PU Vranje Dragan Stamenković.

 

Najveća pljačka u historiji Britanije

 

Pripadnik međunarodne bande “Pink Panter” Nebojša Denić svjetskoj javnosti je postao poznat 2. maja 2002. kada je za tri minuta ukrao dijamant vrijedan 23 miliona funti iz juvelirnice “Graf” u Londonu. Za ovu pljačku osuđen je na 15 godina zatvora i kaznu je odslužio 2012. Od tada je mahom u inostranstvu, a poslije izlaska iz zatvora dolazio je u Glogovce da posjeti majku i sestru.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.