x

Suzuki Ignis premijerno u Tokiju!

Tek sitnice razlikuju studiju iM-4 od serijskog primjerka malenog Suzukijeva crossovera koji nosi naziv Ignis. Ovaj novitet premijeru odrađuje u Tokiju, a nakon nje pojavit će se u prodajnim salonima u matičnome Japanu…

Suzuki je otkrio serijski primjerak studije koju nam je servirao početkom godine u Ženevi. Maleni Ignis tek se u nijansama razlikuje od koncepta iM-4 koji je najavljivao njegov dolazak. Prizemniji su tu sada svjetlosni sklopovi koji nisu više 100% LED nego je ta tehnologija iskorištena samo za dnevna svjetla. Drugačiji su i retrovizori, a nema više ni naglašenih podnica dok su na vratima sada prisutne klasične ručke za njihovo otvaranje. Drugačija su i stakla na stražnjim bočnim vratima, a Suzuki je “prizemljio” i stražnja svjetla, te stražnji branik.

 

Tehnička strana Ignisa još uvijek nije otkrivena pa tako tek možemo nagađati da će ovaj novitet pokretati litreni turbak s tri cilindra i 1.2-litreni četverocilindrični benzinac kakav možemo naći u Swiftu. Snaga tih motora prenosit će se na prednje kotače dok će 4×4 pogon biti dostupan kao opcija. Jesmo li u pravu doznat ćemo kada Suzuki u potpunosti otkrije ovaj novitet koji bismo rado vidjeli u Europi.

 

Izvor: automotoportal.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.