x

Sve je ISPRIČALA kod Ognjena Amidžića: Ovo je VELIKA TAJNA o Luni, koju moram da OTKRIJEM SRBIJI!

Posljednjih nekoliko nedjelja se dosta spekulisalo o tome da je Luna Đogani preotela dečka svojoj sestri Editi Aradinović i da su zbog toga prestale da govore. Edita je u utorak veče gostovala u emisiji ``Ami G Show`` kod voditelja i autora Ognjena Amidžića, pa je progovorila o svemu i riješila da stavi tačku na sve spekulacije.

- Velika tajna koju moram da otkrijem Srbiji je da Luna jeste moja sestra - rekla je na početku ironično, a onda je objasnila kompletnu situaciju.

 

- Ja nisam Đogani, ali se ne stidim onoga što jesam. Što se Lune tiče, ona je jako mlada. Jeste moja sestra, ali iskreno, nas toliko ima da ne možemo da se pohvatamo... To je istina. Lunu sam vidjela u svom životu deset puta, ne mogu da kažem da je poznajem kao ličnost i da sam u početku, kada je ušla u ``Zadrugu``, opravdala to nešto... Nismo bliske, to stoji, nema razgovora - rekla je Edita.

 

Ona je sada kroz ``Zadrugu`` malo bolje upoznala Lunu, pa je promienila mišljenje, budući da je na početku osuđivala zbog njenog ponašanja.

 

- Tek sada, iz ove perspektive, Luna je jedno dijete. Ona je naivna, mlada i dobra je djevojka. A to za dečka... Ne znam odakle ljudima takva vrsta ``buvice`` - rekla je Edita Aradinović.

(Opera17.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.