x

Sve je spremno za 30-ti jubilarni Nivea BH Fashion Week

Udruženje manekena i modnih kreatora BiH i modna agencija Abc Models kao organizator najprestižnije domaće modne manifestacije se potrudio da kroz program predstojeće sedmice mode 30-ti jubilarni Nivea BH Fashion Week Sarajevo revijalno predstavi najkvalitetnije aktere naše modne scene koji imaju kontinuitet u dizajniranju, sposobnost za dizajn i kreativnost. 

Najveći domaći i regionalni modni događaj 30-ti jubilarni Nivea BH Fashion Week Sarajevo održaće se od 26. do 28. marta u predivnom ambijentu Doma oružanih snaga BiH s početkom u 20:00h. 

To će biti jedinstvena prilika da pod generalnim pokroviteljstvom brenda NIVEA zvanice ovog događaja ekskluzivno pogledaju najnovije kolekcije mladih bosanskohercegovačkih modnih dizajnera, ali i etabliranih imena iz svijeta mode iz naše i zemalja regiona.  

Zaštitno lice 30-tog jubilarnog NIVEA BH FASHION SARAJEVO je Jovana Gajić iz Banja Luke, Best Model BH za 2010 godinu, koja je na svjetskom takmičenju osvojila lentu „Best Physic“ i jedna je od najperspektivnijih modela u BiH.  

„NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO“  godinama je pružao priliku mladim i talentovanim umjetnicima ali i već izgrađenim  imenima iz modne oblasti da prikažu svoja umijeća publici a tako će biti i ovaj put, 30 - jubilarni. 

Svoj doprinos dajemo time što BH dizajnerima već 15 godina potpuno besplatno  omogućavamo da širokom auditorijumu, kroz modne kolekcije, pokažu svoj talenat - na što smo izuzetno ponosni! Naravno, to ne bi bilo moguće da nemamo podršku generalnog pokrovitelja NIVEA kao i drugih naših vjernih prijatelja projekta i sponzora Joico, Touch, Heineken, Baileys, Vinarija Čitluk, Caffe Bristot, Leftor, Nova Gama, Hotel BM Sarajevo, Hotel Hollywood Sarajevo i Hotel Evropa Sarajevo, kojima se ovim putem zahvaljujemo na podršci u misiji razvoja bh. modne scene. 

Održavanje i ovog jubilarnog 30-tog „NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO“ još je jedna u nizu naših uspješnih aktivnosti, da i u ovim kriznim vremenima dodatno učvrstimo i sačuvamo već stvorene vrijednosti BH modnog dizajna te  da našoj državi  obezbjedimo značajno mjesto na modnoj mapi Evrope. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.