x

Sve je spremno za sutrašnju Meminu gala premijeru predstave ``Go, loš, ološ``: Evo kako da osvojite kartu!

Napokon smo dočekali dan kada će sarajevska publika premijerno pogledati predstavu ``Go, loš, ološ``, u kojoj će se Sulejman Haljevac Memo predstaviti u ulozi glumca.  Da je za sutrašnju premijeru sve i više nego spremno, uvjerili smo se na večerašnjoj generalnoj probi. 

Premijera koja je najavljena za sutra (21.11.) sa iščekivanjem se očekuje ne samo od sarajevske publike, već i od brojnih poznatih lica koja dolaze. Da je sve spremno za dugoočekivanu premijeru uvjerili smo se večeras kada je održana generalna proba, a ono što je sigurno jeste da vas očekuje nešto potpuno nevjerovatno i jednom riječju - HIT.

 

Sarajevska publika će uistinu biti privilegovana, jer predstava koja nas očekuje donosi nešto potpuno novo na daske koje život znače.

 

Kako je Doner Baltazar jedan od sponzora predstave, našim čitateljima poklanja 20 karata, a jedini uslov jeste da se lajkuje i podijeli FAN PAGE Baltazara (https://www.facebook.com/pages/DONER-BALTAZAR-fast-food/243953355638842?fref=ts).

 

Nakon što to odradite, javite se u Inbox stranice Baltazara, a potom će slučajnim odabirom biti odabrani dobitnici karti za sutrašnju premijeru. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.