x

Sve spremno za prvi Beck`sperience Party u BiH!

U subotu, 31. augusta po prvi put u Bosni i Hercegovini održat će se  Beck`sperience Party. Sa odličnim mjestom održavanja u Živinicama, Industrijska Zona ``Maline`` (ispred ``RH Salona``) party će privući oko 5000 ljudi, a u prilog tome ide i veliki broj rezervacija, kao i karata koje su već puštene u prodaju. Ovaj party ujedno predstavlja potpuno novi sadržaj ne samo u Živinicama, već i na prostoru cijele BiH, te će ovo biti idealna zabava za sve one koji nisu imali priliku otputovati na jedan ovakav party u susjedne zemlje. Inače, nije tajna kako je gotovo sve spremno za ovaj party, pa se 31. august željno iščekuje. Odlična muzika i prekrasno mjesto održavanja prava su pozivnica svima da posljednju subotu u augustu odu u čarobni svijet zabave, i vrhunske atmosfere koja se očekuje.

Naime, Mensur Redžić, inače organizator partija i vlasnik RH Salona Živinice dovodi ekskluzivan party ciklus Beck`sperience, uz pet trenutno najboljih DJ-eva. Tako će za vrhunske zvuke i odličnu atmosferu zaduženi biti: Woid, Focho, Cycle Six, Vany Ano i Adnan Jakubović.

Cilj Beck`sperience party programa jest oživjeti domaću party scenu putem gostovanja
najaktualnijih i vodećih imena elektronske glazbe. Uz jedinstveno party iskustvo i nevjerovatni doživljaj 31. augusta sve očekuje mega događaj, o kojem će se se dugo pričati. Budite dio nezaboravnog provoda i vrhunskih partija kakvi evropske metropole redovno organizuju.

Početak je u 20 sati, a karte se već mogu nabaviti po cijeni od 5 KM, na dan događanja 10 KM. U prodaji su i VIP karte po cijeni od 20 KM.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.