x

Sve spremno za večerašnji spektakl u Skenderiji: Tropico Band obećava ludu noć!

Njih je pet, ali na jedno ime se svi odazivaju... a to je „Tropico band“. Momci, koji svojim šarmom, energijom, pjesmom i ritmom „zaraze“ sve one koji dođu u bilo kakav dodir s njima, broje sate do, kako su i sami rekli, do sada najznačajnijeg koncerta u njihovoj karijeri, a koji će se održati večeras u sarajevskoj Skenderiji. Ekipa Ekskluzive je zavirila na tonsku probu, te smo se uvjerili kako je sve spremno za mega koncert i ludu noć. Ostali su još samo sitni detalji, no svakako da već sada možemo reći kako je apsolutno sve spremno i da nas večeras u Skenderiji očekuje jedan od najboljih koncerata ikada.

Ovo je početna stanica njihove velike regionalne turneje Tropico bend 2015/2016., a oni sa velikim nestrpljenjem iščekuju susret sa sarajevskom publikom. Iako su mnogi ovu publiku ocijenili kao najstrožiju, koja je možda i najbolji pokazatelj za uspjeh, oni kažu da su od prvog susreta sa sarajevskom publikom znali da je to TO. 

 

- Što bi rekli skontali smo se na prvu. Ne znam da li su strogi ali znam da su jedna od najveselijih publika ikada i da to sa sobom nosi neku posebnu energiju, zato nemamo nikakav strah da će nam ovaj koncert biti i više nego fenomenalan. Spremili smo svjetski nastup, potrudili smo se jako i nadam se da će i vaše impresije poslije koncerta biti pozitivne – kazao je Sale i dodao:

 

 - Sarajevo i jeste naš drugi dom, kao što i pjesma kaže, jer se od prve posjete  Sarajevu osjećamo kao domaći, a ne kao gosti.

(Express)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.