x

Svečano otvoren 30. jubilarni Nivea BH Fashion Week !

Ekskluzivni modni brend koji s pravom uživa ugled jednog od najboljih brendova Jugoistočne  Evrope, MONA, svečano je sinoć u hotelu Holiday otvorila 30. jubilarni NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO.

Modna revija “Color therapy”  ove modne kuće držala je pažnju zvanica sve do posljednjeg defilea kada su impozantnom modnom pistom ovog značajnog modnog događaja prošetale i same kreatorice MONE Ana Leković, Kristina Gajić, Marina Korać i  Ina Plamenac.

Predstavljena kolekcija ovog uspješnog modnog brenda nosi naziv “ COLOR THERAPY”  i broji 80-tek odjevnih predmeta oplemenjenih asesoarima. Predstavljene su kreacije od kože, lana ali i svile. Iz MONE su nam pokazali i novitete po pitanju dizajna torbi, a od boja koje su dominirale pistom su crvena, zelena i plava. 

MONA je za ulogu modela angažovala  i poznata lica bh. medija. Tako su oni koji su pratili ovaj događaj imali priliku pogledati na modnij pisti Aleksandra Hršuma, Tanju Đurović, Dejanu Rosuljaš, Feđu Fetahagića, Mirzu Vranj, ali i brojne druge.

Ocjenjivački žiri kastinga koji je održan u ponedjeljak u hotelu EVROPA u povodu ovog projekta dokazao je ispravnom odlukom izabravši novu generacije manekenki za sudjelovanje u večerašnjoj reviji.  Inače one manekenke i manekeni koje su sudjelovale u MONINOJ reviji u konkurenciji od 300 moela iz svih krajeva BIH  izabrane su kao najbolji.

Sjajna organizacija i  predivan ambijent samo su neki od razloga koji su onima koji su revije pratili iz kongresne sale hotela Holiday da će i ono što slijedi u programskom sadržaju ovog projekta biti na visokom nivou kvaliteta.

Poslije modnih revija, zvanice su uživali u ``Haineken koktelu``  i kafi ``BRISTOT``, a većina zvanica kući je ponijela prigodne poklone partnera projekta NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO.

U srijedu nas očekuju revije; Samre Menzilović, Stanke Zovko, Slađane Rajić Galić, Senade Brković, Nadine Kovač, Marijete Feri, Stanke Zovko i specijalni ``TOUCH FASHION SHOW``  .

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.