x

Svečano otvoren Fitness centar `Sunlight Run` !

U srijedu, 15. maja je upriličeno veliko otvorenje Fitness centra `Sunlight Run` koji se nalazi u Merkator centru na Ilidži. Da nije riječ o bilo kakvom fitness centru govori i to kako se na svečanom otvorenju pojavio veliki broj poznatih lica koji nisu krili oduševljenje na usluge i sami ambijent centra. `Sunlight Run` se može pohvaliti najmodernijom tehnologijom poput one u većim evropskim gradovima u radnjama ovakvoga tipa. Naravno, na račun toga su se mogle čuti samo riječi hvale, a prisutne je na samom startu obradovala informacija kako je članarina bez ikakvog ugovora samo 45 KM. Među poznatima tu noć su se našli: Dževad Poturak, Emina Karišik, Daniella Mijatović, Mirza Vranj, Elvir Lilo Hadžijamaković, Zlatan Duratović, Ado Karišik, Riada Karahasanović - Lokvančić, Adela Čehović, Slađana Mandić, Kemo Muratović, Faruk Šećerović i drugi...

Sunlight Run

Grand centar - Ilidža

+387 61/101 - 929

Novootvoreni fitness centar `Sunlight Run` će prije svega učiniti da se osjećate ugodno, jer se može pohvaliti prekrasnim ambijentom punim svjetla i pozitivne atmosfere. Tu imate priliku vježbati po najboljim metodama, jedinstvenim u BiH na vrhunskim spravama namijenjenim kako za početnike, tako i za napredne.

Fitness centar se proteže na etaži ukupne površine 600m2, a svim svojim članovima pristupa individualno uz uvažavanje njihovih ciljeva. Obavezno korištenje ručnika prilikom vježbanja garantira vrhunske higijenske uvjete, dok Vas mogućnost iznajmljivanja ormarića oslobađa stalnog nošenja sportske opreme i omogućava da sve potrebno držite na sigurnom mjestu. Neosporno je to kako se fitness centar `Sunlight Run` izdvaja od svih ostalih, stoga itekako vrijedi posjetiti ovo mjesto i prepustiti se najboljim uslugama i vježbanju na najmodernijoj opremi i raznim spravama koje su tu da Vaše tijelo izoblikuju na najljepši mogući način.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.